KVKK

Başvuru Koşulları, Risk Kabul Beyanı ve KVKK

Başvuru ve Katılım Şartları

Etkinliğe katılan kişiler kendileri ve çocukları adına tıbbi ve fiziki açıdan sağlık sorunları olmadığını, etkinliğin içeriğine uygun kıyafet ve ekipman bulunduracağını ve etkinlik sorumlusunun yönlendirmelerine uyacağını kabul ve taahhüt eder,

Katılımcıların doğa yürüyüşüne ve kamp etkinliklerine katılmalarında bir engel olmadığına dair doktor görüşü ve sağlık raporu almaları kendi sorumluluğundadır,

Katılımcılar kendilerinin ve aile bireylerinin ilaç ve sağlık çantalarını yanlarında bulundurmalıdır,

Eğer etkinlik ortak maliyet içeriyor ise, iptal süresi içerisinde iptal etmeden gelmeyenler paylarına düşen ortak maliyetleri ödemekle yükümlüdür. Etkinlik iptal süreleri etkinliklerden 7 gün öncesidir.

Etkinlik sorumlusu hava şartları vb sebeplerden ötürü etkinlik gününde, etkinlik saatinde ve etkinlik güzergahında değişiklik yapabilir.

Risk Kabul Beyanı

Bir Demet Yolculuk aile topluluğu ile açık hava doğa etkinliğine katılmayı seçtim. Doğa yürüyüşü ve kamplar, doğası gereği bazı riskler içerebilir. Bu riskler; her türlü doğal afetler (sel, yangın, kaya düşmesi, suda boğulma, toprak kayması, yıldırım vb), düşmeler, kırıklar, yaralanmalar,  kaybolma vb.. Yürüyüş ve/veya kamp esnasında çocuğum, çocuklarım ve/veya kendim, adına başvuru yapıp kayıt oluşturduğum diğer yetişkinler bu risklere maruz kalabiliriz.

Belirtilen riskler ve olası zararlardan ötürü bir demet yolculuk yöneticilerini, etkinliklerde görev alanları, sorumlu tutmayacağımı  beyan ve kabul ederim. 

Kişisel Verilerimin Korunması ve İşlenmesi

Etkinliğin duyurusu ve organizasyonu yapılabilmesi için sınırlı olmak kaydıyla bazı kişisel veriler talep edilir. Etkinliğe katıldığınızda bazı bilgiler(isim-telefon-e posta) etkinlik sorumluları ve eğer acenta ile organizasyon yapılıyor ise yasal haklarımızın korunabilmesi ve 1618 sayılı kanun kapsamında seyehat kanunu gereği ilgili acenta yetkilileri ile paylaşılır. Etkinlikte çekilen video ve görsellerimin Bir Demet Yolculuk platformunda kullanılmasına muvafakat ediyorum.