Hakkımızda

Hakkımızda

Biz Kimiz?

Aile bağlarını derinleştirmenin en iyi yolunun birlikte bir şeyler yapmak olduğuna inanan, vicdan sahibi, güzel ahlaklı, temiz kalpli ve iç huzurunu sağlamış nesillerin oluşmasına katkı sağlamak hepimizin sorumluluğunda olduğunu düşünen bir aileyiz. Varoluş gayesine uygun yaşam tarzını içselleştirip yaşamaya gayret eden, araştıran, çözümleyen, okuyan, öğrendiklerini hayatına aktaran nesillerin yetişmesinin toprakla temas etmekten ve kainat kitabı dediğimiz doğa ile hemhal olmaktan geçtiğini düşünüyoruz.

Ne yapıyoruz?

Bir Demet Yolculuk topluluğu altında ortak hassasiyetlere sahip aileleri bir araya getiriyoruz. Ebeveynler için tefekkür, çocuklar için macera yürüyüşleri ve aile kampları gibi açık hava etkinlikleri organize ediyoruz.

Neden Katılmalısınız?

Birçok neden olsa da bazıları şunlardır;

  • Yürüyüş ve kamp etkinlikleri hayat değiştiren bir deneyim sunar. Aile bağlarını güçlendirmenin en etkili yoludur.
  • Çocukların nasıl sağlıklı beslenmeye ve iyi uykuya ihtiyaçları varsa, doğada vakit geçirip toprağa temas etmeye de o kadar ihtiyaçları var. Çünkü fiziksel, zihinsel ve manevi sağlıkları buna bağlı.
  • Etkinliklerimizde diğer tatil biçimlerinden ziyade, daha çok doğa ile temas etmeyi ideal haline getirmiş benzer düşünen aileler ile tanışma fırsatları yakalayarak yeni arkadaşlıklar edinilir.
  • Deneyimler, tecrübeler paylaşılarak ortak fayda sağlanır ve çocuklar akranları ile eğlenceli oyunlar oynarken ebeveynler kendi yaşıtlarıyla iletişim kurma rahatlığına kavuşur.
  • Etrafta çocukları gözetleyen birden fazla yetişkin olduğundan, çocuklar ebeveyn baskısı hissetmezler.
  • Çocuklar ortak oyunlar ile farkındalıklarını geliştirir ve vahşi doğada hayatta kalma ipuçlarına sahip olurlar.
  • Çocukların doğal ortamlarda ve engebeli zeminlerde yürümesi, çeşitli aktivitelere katılması, sorumluluk alması ve diğer akranları ile arkadaşlıkta bulunması bir çocuk için çok özeldir. Çocuğunuzla yürüyüş ya da kamp yaptığınızda daha önce fark etmediğiniz yeteneklerini ve özelliklerini anlarsınız.

Bizi farklı kılan nedir?

  • Özellikle çocuklarla doğada etkinlik yapmanın zor olduğunun farkındayız. Etkinliklerimize katılarak ailenizin ve çocuklarınızın doğa ile temasını kolaylaştırırsınız.
  • Etkinliklerimizde çocuklar yarıştırılmaz, rekabet ve yargılama olmaz. İş birliği, yardımlaşma, dayanışma ve ekip ruhu ile hareket edilir.

Takip Etmeyi Unutmayın!

Web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, ailenizin doğaya yolculuğunu kolaylaştıran etkinliklere dahil olabileceğiniz topluluklar bulabilir, haber bültenine kayıt olarak etkinliklerden ve güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.